+46 (0)23- 129 00
Aktuellt

AKTUELLT PÅ FRÄMBY UDDE RESORT


VÄLKOMMEN TILL FRÄMBY UDDE RESORT
Hos oss kan ni aktivera er och koppla av året runt. Precis vid vår strand har vi skärgårdssjön Runn som både sommar och vintertid bjuder på aktiviteter i världsklass.
Sommartid, ja även vår som höst är det allt ifrån kajak, kanadensare, roddbåt, segelbåt eller sportfiske. Vill man bara koppla av i närheten av vatten kan man ta en stund i vår vedeldade bastuflotte eller kanske ett dopp i vår badtunna.

På vintern är en av våra givna reseanledningar långfärdsskridskor, på Europas längsta naturisar. På och avstigning till banorna har ni precis nedanför husknuten och vår restaurang är öppen även vintertid, alla dagar med gott både att äta och dricka.

Under vår och sommar har ni kajak, kanadensare, fiske, segling, vattensport, cykling och en massa andra aktiviteter att ägna er åt här på och kring udden. För den som endast vill koppla av har vi bastu, badtunna, massa trevliga promenadstråk och en mysig restaurang.
Vill ni bara skämma bort er en helg kanske det känns lockande att boka någon av våra weekendpaket med både boende, måltider och aktiviteter.

Varmt välkomna till oss på Främby Udde Resort!
Önskar familjen Allanson med personal
Öppet alla dagar året om, både för boende, aktiviteter och restauran